Glascoating bescherming

Wiki Article

Jouw trotse bezit staat daar maar zonder glans bij de voordeur? Wij polijsten je lada net zo lang tot elk stukje weer straalt. Iets dat je Kia duf eruit doet zien komt door wind, de weersinvloeden geven de ooit glimmende verschijning een doffe gloed. Na jaren lang buiten te zijn geweest is dat ook best vanzelfsprekend, maar geen probleem, wij brengen die oogverblindende gloed naar boven. De laklaag wordt weer tot leven gewekt voor het fraaiste uitkomst. Ons personeel is altijd voldaan als de klus is geklaard, en dat is niet zo raar, want ze gebruiken de beste autowax en geven hun ziel en zaligheid. Wil je een paar afbeeldingen zien van auto's voor en na het poetsen? Deze vindt je op onze website.
Met een grote glimlach komen bekende naar je toe om te vragen of je een nieuwe auto hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Zodra je in de auto stapt kan het gebeuren, steentjes die omhoog springen of even niet uitkijken met je sleutelbos en er zit een kras in je lak. Jammer, er valt helaas niks aan te doen maar het valt wel op te lossen. Al die beschadigingen maken de kleur ook flets, het ziet er niet uit. Om weer in een fonkelende Lada te rijden is de oplossing om deze bij ons achter te laten voor een polijstbeurt, zelfs als de krassen dieper zijn, maar daar hebben we een andere methode voor. Na onze polijstbehandeling zijn beschadigingen die gekomen zijn van je sleutels, een paar struiken of steentjes weer compleet onzichtbaar. En uiteraard die kleur, volledig opgebloeid.

Is het niet een fraai gezicht al die glanzende auto's die glanzen in het zonlicht of onder een lantarenpaal? Je kan je eigen spiegelbeeld zien zo feilloos is de lak. Met onze glas-coating service gaat ook jouw vierwieler er net zo mooi van worden, zal dat niet helemaal het einde zijn? Wat moet ik me bij glas-coating voorstellen? Nou het is een aparte beveiligde laag over je bestaande autolak heen die nog lange tijd blijft zitten. Belangrijk is dat de heilige koe eerst tot in de puntjes gepoetst moet zijn om de gel haar werk te kunnen laten doen. Het eindresultaat is dat regenwater en al het andere viezigheid van deze ondergrond afglijdt zodat je altijd in een glimmende bolide boodschappen kan doen.

Wil je het interieur van je Mercedes laten schoonmaken zodat deze er weer spik en span uitziet? Gesoffeerde autostoelen krijgen hun originele kleur terug en alles wat je ziet is zo brandschoon of als het net uit de fabriek komt. Maak je veel kilometers dan is deze niet zo netjes meer als dat je zal willen. Als je je neefje een lift moet geven dan is het een schande als die een vieze autorit krijgt. Elk hoekje en gaatje wordt door ons aangepakt zodat er geen vuiltje meer aanwezig is. Een groot deel van de bevolking vindt een nieuw aangeschafte Mercedes aangenaam ruiken, alleen duurt die geur niet voor eeuwig. Alle nieuwe geurtjes die in het interieur zitten verscholen halen we er uit zodat je neus ook weer blij van elk autoritje wordt.

Om je bestelbus volledig van binnen en buiten schoon te laten wassen bieden we ook pakketten aan. Neem bijvoorbeeld bij ons het ‘Interieur reinigen’ pakket af. Tevens bestaat er een optie om meerdere pakketten in te zetten, dan ben je in 1 keer klaar. Heb je een bedrijfswagen of een boodschappenwagen? Wij maken hier geen verschil in, we helpen iedereen aan een stralend schoon voertuig. We zouden het voortreffelijk vinden als je ons wilt aanbevelen bij bijvoorbeeld je zoon. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Kom maar langs, we stellen je niet te leur.

Ben je minder blij geworden met je Ford vanwege het feit dat deze er niet zo blinkend bij staat? Wij boenen je kia van links tot rechts tot ie er weer als nieuw uit ziet. De weersbeïnvloedingen doen je bolide geen geen goed, het wordt tijd om deze door ons onder handen te laten nemen. Wij stoppen al onze liefde erin zodat dat de schitterende glans die je auto ooit eens bezat weer terug komt. Voor het mooiste uitkomst zullen we de bovenste laag weer als nieuw maken. Onze mensen zijn altijd voldaan als de klus is geklaard, en dat mag ook wel, want ze maken gebruik van de beste autowax en geven de grootste zorg aan je Bmw. Zie op onze webpagina meerdere voorbeeld foto's om ons met een gerust hart te vertrouwen.
In volle pas komen bekende naar je toe met de vraag of je een nieuwe auto hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Dit is je vast niet bespaard gebleven, je bent op weg naar de supermarkt om wat boodschappen te doen en zonder enige waarschuwing zijn er allemaal krassen bijgekomen door fijne steentjes. Allemaal van die kleine beschadigingen in je lak die je liever niet ziet. Al die schadeplekken maken de kleur ook beslagen, het is wel eens mooier geweest. Om je auto dan weer volledig zonder krassen te maken kan je deze bij ons achterlaten om te laten polijsten. Een krasvrije autolak door onze polijstbehandeling geeft je vierwieler weer de uitstraling die het had toen je hem bij de autodealer voor het eerst had gezien. Wat in 1 oogopslag opvalt is de kleur, deze is weer helder.

Kan je ook niet je ogen afhouden van die glimmende kleuren van een auto? Dat je een rondje aan het wandelen bent en zoiets hebt van wauw dat ziet er keurig uit? Dat wordt gedaan met glas-coating en ook dit bieden wij aan, dus jouw voertuig kan er net zo gelikt uit gaan zien. Wat is nano-coating nu eigenlijk? Nou het is een toegevoegde beschermende laag over je momentele laklaag heen welke meerdere jaren blijft bestaan. Alvorens de nano-coating kan worden aangebracht behoort de heilige koe eerst zorgvuldig gewassen te zijn wilt het middel blijven zitten. Na deze glascoating valt het vuil en regen er zo van af, je bolide blijft helemaal droog.

Ook de binnenkant van je vierwieler kunnen we volledig opknappen zodat je met een voldaan gevoel een passagier kan meenemen. Gesoffeerde stoelen verkrijgen hun originele kleur en alles wat je ziet is zo fatsoenlijk of als je net de sleutels hebt verkregen. Waarom je je auto interieur wilt laten schoonmaken? Na een aantal maanden is de binnenzijde lang niet zo schoon meer als toen het was. En wie wilt er nu genoegen nemen met een vies interieur. Alle hoekjes en gaatjes worden door ons aangepakt zodat er geen viezigheidje meer aanwezig is. En weet je nog hoe goed het interieur rook toen je je Honda net nieuw had gekocht? Alle ongewenste geurtjes die in het interieur zitten verscholen halen we er uit zodat je reukorgaan ook weer blij van elk autoritje wordt.

Je kan bij ons ook een pakket kopen, dan maken we je bestelbus van binnen en buiten schoon. Neem bijvoorbeeld bij ons het ‘autowassen’ pakket af. Natuurlijk is het tevens mogelijk om pakketten te combineren, het is net wat u ons wilt laten doen. Wij bieden onze diensten aan voor zowel particulieren als bedrijven. Nadat je jouw bedrijfswagen brandschoon kan komen ophalen weten wij het op prijs te stellen als je ons als voorbeeld bij je oma wilt aanraden. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie Lees meer dag van.

Bezoek onze bedrijfswebsite voor meer informatie.

Report this wiki page